Afwerking

Verzorging

Wat misschien een detail lijkt, is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat van uw drukwerk. Wij weten als geen ander wat een complete afwerking kan toevoegen aan uw product, daarom maken wij gebruik van moderne afwerkunits voor vrijwel elke vorm van afwerken. Maak gebruik van onze afterprint voor het functioneler en aantrekkelijker maken van uw producten, o.a.: Snijden / rillen / perforeren / stansen / rondhoeken / vouwen / brocheren / vergaren / verpakken & verzendklaarmaken.

Plastificeren / lamineren

Uw druk-, print- en kopieerwerk verdient een perfecte en verfijnde afwerking om het tegen invloeden van buitenaf te beschermen en de duurzaamheid te waarborgen. Plastificeren biedt hierbij de oplossing. Wij plastificeren standaard met PerFex-laminaten van creditcard formaat tot een breedte van 100cm x de lengte. Wij kunnen vrijwel elk materiaal plastificeren mits het oppervlakte egaal, strak en droog is. Onder andere: Menukaarten, prijslijsten, placemats, schetsen, tuin en bouwtekeningen, drukwerk, foto's, diploma's en certificaten op elk formaat.

Tevens kunnen wij grootformaat uitingen voorzien van een enkelzijdige beschermende laminaatlaag, denk hierbij aan fotoborden en fotowanden, alsmede reclameuitingen, parkeerbordjes en verkoopdisplays. Vanzelfsprekend bieden wij deze veredeling ook aan voor kleinformaat drukwerk zoals omslagen tbv brochures, leaflets, ansichtkaarten, visitekaartjes, menukaarten, entreebewijzen etc.

Plastificeren Plastificeren Plastificeren

 

Inbinden

Wij binden o.a. rapporten, verslagen, boekjes, manuals, scripties en periodieken in. Voorzien van stevige PVC schutvellen voegt inbinden een extra meerwaarde aan uw produkten toe. Wij gebruiken onder andere de volgende inbindmethodes en kunnen veelal binnen 24-uur uitleveren:

 • Metalen wire-O- bindrug
  Een erg populaire en praktische bindvorm: Wire-O- (een metalen spiraal die door het geperforeerde binnenwerk en omslag wordt gemonteerd). De Wire-O is leverbaar in diverse kleuren (o.a. brillux zilver, zwart & wit) en kan ook voor boeken met veel pagina's worden gebruikt. Groot voordeel is dat u net als bij een kalender de bladen volledig rond kan slaan .
 • PVC bindrug
  Plastic / PVC bindrug in diverse kleuren en eventueel uitgevoerd met stevige plastic schutbladen. De schutbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren: helder transparant / mat transparant / wit / blauw / rood of zwart.
 • Witte chromoluxe therm-/lijmcover
  Een omslag bestaande uit een transparante voorzijde en een chromolux (glanzend karton) achterzijde waar het document in gelijmd wordt.
 • Velobind
  Uiterst sterke bindmethode. Zeer geschikt voor rapporten en jaarverslagen. Duurzaam bindsysteem die stevige bindrugpinnen heeft die permanent samenlassen om vertrouwelijke rapporten en geclassificeerde documenten fraudebestendig en veilig te houden. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart & wit.
 • Channelbind
  De vellen worden in de rug geklemd d.m.v. een metalen klemrug, verkrijgbaar in zowel hard- als softcover.
 • Brocheren (vouwen & nieten)
  Deze methode wordt veel toegepast bij boekwerkjes van maximaal 80 pagina's (bij 80 grams papier). Wij kunnen uw brochures d.m.v. de squarefold nabewerking voorzien van een rechte rug. De squarefold geeft een luxe uitstraling en voorkomt het doorzakken van de brochures wanneer deze worden verpakt.

Kalenderbinding

Standaard worden uw kalenders door ons digitaal gedrukt op natuurkarton (300 grams), werken deze professioneel af met een duimgat en binden de vellen samen d.m.v. een metalen ringband met kalenderhaakje.

Inbinden Inbinden Inbinden

Bezorg- / verzendservice

Een service die wij met groot genoegen voor al onze klanten aanbieden, is onze haal- en brengservice. Tijdens diverse rondes halen en bezorgen wij orders van diverse relaties. Door gebruik te maken van onze service, heeft u uw eigen repro-afdeling in huis. U hoeft immers niet meer van uw werkplek weg en dit bespaart u kostbare tijd. Technische tekeningen worden dezelfde dag verwerkt, wij werken o.a. voor:

 • B2B / MKB
 • B2C / particulieren / verenigingen
 • Reclame- / communicatiebureau's
 • Bouwmaatschappijen
 • Aan- en onderaannemers
 • Ingenieurs-, architecten & installatiebureau's
 • Gemeentelijke- & overheidsinstellingen
 • Zorginstellingen
 • Horeca / hoteliers
 • Retail & inkooporganisaties

Voor al uw opdrachten kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Heerhugowaard (waaronder Alkmaar, Obdam en Langedijk), vraag wel even naar de voorwaarden. Wij halen uw te reproduceren werk op en leveren deze met de grootste zorg weer bij u af.

Bezorgservice Bezorgservice Bezorgservice

Opplakken

Wij kunnen uw drukwerk / posters / belettering / POS-reclame op diverse plaatmaterialen monteren, o.a.:

 • KapaFix foamplaat
  Verkrijgbaar in de volgende dikte: 5mm / 10mm
 • MoraStick / karton
  Verkrijgbaar in de volgende dikte: 2mm
 • Kunststof polystreenplaat
  Verkrijgbaar in de volgende dikte: 3mm
 • Forex
  Verkrijgbaar in de volgende dikte: 5mm
 • Trespa
  Volkern HPL plaat, slagvast.
  Toepassing: Reclameborden / bouwborden, gevelborden.
 • Dibond
  Aluminium sandwichplaat, lichtgewicht.
  Toepassing: Reclameborden & wandbeplating, beurs- en standbouw, presentatie- en gevelborden.
 • Maar ook:
  Acrylaat, RVS (o.a. geborsteld), Aluminium (naambordjes / bewegwijzering), Parkeerborden / parkeerpalen etc...

Mede afhankelijk van de toepassing tonen wij u graag het juiste (geschikste) materiaalsoort. Tevens kunnen wij het plaatmateriaal voorzien van een matte of glanzende beschermfolie. Door op de achterzijde een standaard te monteren kunt u deze als verkoopdisplay of presentatiebord gebruiken.

Opplakken Posdisplays Posdisplays

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten