Afwerking Inbinden

Inbinden

Wij binden o.a. rapporten, verslagen, boekjes, manuals, scripties en periodieken in. Voorzien van stevige PVC schutvellen voegt inbinden een extra meerwaarde aan uw produkten toe. Wij gebruiken onder andere de volgende inbindmethodes en kunnen veelal binnen 24-uur uitleveren:

 • Metalen wire-O- bindrug
  Een erg populaire en praktische bindvorm: Wire-O- (een metalen spiraal die door het geperforeerde binnenwerk en omslag wordt gemonteerd). De Wire-O is leverbaar in diverse kleuren (o.a. brillux zilver, zwart & wit) en kan ook voor boeken met veel pagina's worden gebruikt. Groot voordeel is dat u net als bij een kalender de bladen volledig rond kan slaan .
 • PVC bindrug
  Plastic / PVC bindrug in diverse kleuren en eventueel uitgevoerd met stevige plastic schutbladen. De schutbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren: helder transparant / mat transparant / wit / blauw / rood of zwart.
 • Witte chromoluxe therm-/lijmcover
  Een omslag bestaande uit een transparante voorzijde en een chromolux (glanzend karton) achterzijde waar het document in gelijmd wordt.
 • Velobind
  Uiterst sterke bindmethode. Zeer geschikt voor rapporten en jaarverslagen. Duurzaam bindsysteem die stevige bindrugpinnen heeft die permanent samenlassen om vertrouwelijke rapporten en geclassificeerde documenten fraudebestendig en veilig te houden. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart & wit.
 • Channelbind
  De vellen worden in de rug geklemd d.m.v. een metalen klemrug, verkrijgbaar in zowel hard- als softcover.
 • Brocheren (vouwen & nieten)
  Deze methode wordt veel toegepast bij boekwerkjes van maximaal 80 pagina's (bij 80 grams papier). Wij kunnen uw brochures d.m.v. de squarefold nabewerking voorzien van een rechte rug. De squarefold geeft een luxe uitstraling en voorkomt het doorzakken van de brochures wanneer deze worden verpakt.

Kalenderbinding

Standaard worden uw kalenders door ons digitaal gedrukt op natuurkarton (300 grams), werken deze professioneel af met een duimgat en binden de vellen samen d.m.v. een metalen ringband met kalenderhaakje.

Inbinden Inbinden Inbinden

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten