XXL Printing

Aluminium Decoframes

Het full colour bedrukte textiel geeft i.c.m. het aluminium profiel een moderne en warme uitstraling!

Canvas Spandoek canvas

Snel & gemakkelijk wisselen van reclameuiting?
Een robuust aluminium decoframe vormt de basis voor het spannen van het geprinte textiel. Het wisselen gaat snel en eenvoudig, binnen enkele minuten heeft u een nieuw doek strak ingespannen.

Klein, groot of vrijstaand?
Muurbreed, plafondhoog en nagenoeg onbeperkt qua grootte. Ook vrijstaande opstellingen zijn mogelijk.Heeft uw specifieke vragen en/of wensen?
Leg het aan ons team voor en wij komen met een uniek en verrassend voorstel!

Raambelettering / stickers

Raambelettering is een stijlvolle manier van reclame maken op uw bedrijfspand!

Canvas Spandoek canvas

Just Print It voorziet o.a. winkelruiten, etalages, praktijkramen-/ruimtes, deuren, muren en vitrine’s van logo’s, foto's, letters, ‘anti-doorloop’ stroken, openingstijden, etc. Maar ook is het mogelijk om uw ruiten ‘mat’ te maken met een etsfolie of te voorzien van een full colour sticker met uw reclameboodschap, logo en/of producten.

canvasCanvas Spandoek

Contourgesneden stickers in alle vormen en maten leverbaar!
Onze Summa snijplotter snijdt haarscherp, snel en nauwkeurig alle teksten / logo's en afbeeldingen uit.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. op maat gemaakte (gepersonaliseerde) stickers & etiketten

Canvas Spandoek canvas

 

Nieuw - Indoor Glass Etched / Zandstraalfolie

Geniet van alle voordelen van zandstraalfolie, maar bespaar op de montagekosten. Just Print It levert nauwkeurig voorgesneden zandstraalfolie die u zelf kunt plaatsen. Door de speciale Air-Free belijming kunt u deze duurzame folie gemakkelijk (indoor) aanbrengen zonder luchtbubbels! Een strak eindresultaat: uw glas ziet eruit alsof het daadwerkelijk gezandstraald is, bijv. ter inkijk van uw entree / voordeur, kantoor of badkamerraam. Ook uitermate geschikt als doorloopbeveiliging.

 

Muurstickers

Indoor XXL-fotostickers zijn stickers van formaat, ideaal te gebruiken op vlakke wanden en zeer geschikt om in kleine ruimtes, kantoren of slaapkamers meer diepte te creëren. Uw foto's worden m.b.v. de laatste generatie fotoprinters van HP ingeprint, zelfklevend gemaakt en voorzien van een duurzame beschermlaag. Deze beschermlaag geeft de sticker bescherming tegen diepe krassen en geeft vuil geen kans, tevens is de sticker met een licht vochtige doek af te nemen.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Muurstickers / Fotostickers (voor vlakke ondergronden)
De fotostickers van Just Print It kunnen (indien gewenst) met een matte of glossy beschermfolie worden afgewerkt, zijn watervast, uv-bestendig en eenvoudig aan te brengen op een vlakke, vetvrije en schone ondergrond.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Verfraai uw woon-, slaap-, bad- en/of kinderkamer met decoratieve muurteksten/-stickers van Just Print It!
De door ons geproduceerde stickers laten zich ook prachtig op vensters, deuren en kasten beplakken. Verzin een leuke tekst en laat er uw eigen muursticker van maken, iedere ruimte krijgt zo een persoonlijke touch!.


Gebruikersvoorwaarden
Indien u een muurverf heeft aangebracht welke is voorzien van siliconen, dan kan het zijn dat de sticker niet geheel hecht. Dit komt door de gebruikte siliconen in de muurverf. De belangrijkste voorwaarde voor het aanbrengen van muurstickers is dat de ondergrond glad, schoon (vrij van stof, vet, siliconen en latex) en droog is. Muren waar vocht in zit zijn niet geschikt om te beplakken. Recent geverfde muren dienen goed gedroogd te zijn zodat het vocht uit de muur is en de muur uitgehard is. Dit kan ongeveer drie weken duren. Ook op een muur met slechte kwaliteit muurverf, met vuilafstotende muurverf of kalkverf zal de sticker minder goed hechten.


Fotobehang (papier / textiel voor redelijk vlakke ondergronden)
Het fotobehang wordt geprint met HP geurloze latexinkt en kan gemakkelijk worden aangebracht met behanglijm. Het zelfklevend textiel of voorbewerkt behangpapier (even goed bevochtigen, 3-tellen wachten en plakken maar) is een aanrader voor wie niet al te veel moeite wil doen om een wand te voorzien van een eigen indruk. Meer info...

Overige toepassingen van - Just Print It - snijvinyl

Vinylteksten (ook wel snijteksten of plakletters genoemd) zijn er voor vele toepassingen, zo kunnen wij vele soorten kleuren en vinylsoorten leveren toepasbaar voor o.a. op:
• Snijfolie voor textielbedrukking in diverse kleuren (van wit tot glitterzilver/-goud of parelmoerfolie)
• Boten (namen / nummers)
• Caravans / aanhangers (stripings / teksten)
• Deuren (huisnummers / teksten)
• Auto's (bedrijfsgegevens, nummers / teksten)
• Plakteksten, plaknummers en fotostickers voor op containers (groene / grijze bak)

Van full colour posters & stickers tot spandoeken en fotobehang!

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Wij breiden ons Sign & Display productaanbod aanzienlijk uit met de aanschaf van de nieuwe HP Latex XXL-printer. Werken met de nieuwste, milieuvriendelijke media en latex printtechniek biedt duurzame kansen voor al uw reclameuitingen. Door te investeren in deze techniek kunnen we flexibeler en sneller werken dan ooit.

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Milieuvriendelijke (geurloze) inkt

De printer gebruikt een milieuvriendelijke inkt op waterbasis, is voorzien van het UL / ECOLOGO en GREENGUARD Children & Schools certificaat en voldoet aan de strenge AgBB criteria (gezondheid-gerelateerde evaluatie van VOS-uitstoot van bouwproducten voor binnen). Zo kunnen wij nu in hoge resolutie, haarscherp en geurloos fotobehang (o.a. Airtex) en muurstickers leveren.

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Haarscherpe afdrukken voor in- en outdoortoepassingen

De innovatieve printtechnologie met hoge resolutie (1.200x1.200 dpi dropsize 12 picoliter) is 40% sneller dan printers met eco-solventen, is geurloos, direct droog en verwerkbaar. Een afdruk die vroeger 48 uur moest drogen, is nu meteen beschikbaar. Daar zijn we bijzonder tevreden over: dit betekent tijdwinst voor ons en u als klant. Zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn voor o.a. uw grootformaat full colour geprinte sticker(s), reclamebord, belettering, spandoek, wanddecoratie (fotobehang), raamdecoratie (Glass Etched Folies / zandstraaleffect) en meer! Binnen 1 werkdag 100 A2 FC posters nodig? Géén probleem.

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Posterklemmen

Dit decoratieve ophangsysteem wordt geleverd met onder- en bovenprofiel voorzien van simpele klik-in bevestiging:
• Luxe en stijlvolle uitstraling, professioneel en gebruiksvriendelijk, handig te vervoeren en snel te verwisselen
• Stevig aluminium geanodiseerd profiel, kleur: zilver (incl. ophangoogjes en afdekdopjes)
• Leverbare maten: 50cm / 60cm / 70cm / 85cm / 100cm / 120cm

Onze HP Latex XL-printer staat borg voor de hoogst mogelijke beeldkwaliteit en dat ook nog eens in combinatie met een zeer hoge printsnelheid. Bovendien is deze breed inzetbaar en de meest geschikte printer voor de productie van 1 enkele print tot hoge volumes op bijv.:

 • Zelfklevende folies (ook contourgesneden tbv produktreclame / etalage-, voertuig- of vloerstickers)
 • Spandoeken (incl. confectie / oogringen)
 • Banners / banieren (mogelijkheid voor een 2-zijdige bedrukking!)
 • Reclameuitingen (o.a. reclameborden, magneetfolies, raambelettering, snijteksten)

De HP Latex inkt is ook zeer goed te gebruiken voor vrijwel alle papiersoorten waaronder:

 • Blue backed papier (ideaal voor aanplakbiljetten) & Machine Coated papiersoorten (mat / silk / gloss)

Het volledig reukloos zijn van de inkt maakt het ook de beste keuze voor allerlei indoor toepassingen:

 • Fotobehang, HEYTex Soft Blueback, Walltex, Airtex, canvas, wall-covering, textiel etc...

One-Stop-Shopping met oneindige mogelijkheden

Just Print It heeft veel kennis en kunde in huis. Daarom zijn wij in staat veel uiteenlopende producten en diensten in-house te leveren. Voor elke opdracht wordt alles uit de kast gehaald. Samen gáán voor het beste resultaat met leveranciers, specialisten en natuurlijk, de klant. Elkaar voortdurend stimuleren, enthousiasmeren en inspireren!
Eén vast aanspreekpunt voor al uw reclameuitingen, met een gegarandeerde constante kwaliteit en snelle levering.

Overige toepassingen van - Just Print It - snijvinyl

Vinylteksten (ook wel snijteksten of plakletters genoemd) zijn er voor vele toepassingen, zo kunnen wij vele soorten kleuren en vinylsoorten leveren toepasbaar voor o.a. op:
• Snijfolie voor textielbedrukking in diverse kleuren (van wit tot glitterzilver/-goud of parelmoerfolie)
• Boten (namen / nummers)
• Caravans / aanhangers (stripings / teksten)
• Deuren (huisnummers / teksten)
• Auto's (bedrijfsgegevens, nummers / teksten)
• Plakteksten, plaknummers en fotostickers voor op containers (groene / grijze bak)

Posters voor in- & outdoor toepassingen

Wij leveren hoogwaardige grootformaat posters voor iedere doelgroep (zakelijk / particulier / gemeentelijke instanties / ziekenhuizen / verenigingen en poppodia) en dit vanaf een oplage van 1 exemplaar. U betaald bij ons géén opstartkosten en meerprijs voor het zware kwaliteits gesatineerde papier (200-235 gr/m2) waar wij standaard in de hoogste fotostand / scherpte op afdrukken.


Overige toepassingen: textieldoeken, banners, beursposters, reclameposters, stoepbordposters, aankondigingsposters, affiches, posters voor 3-hoeksborden, abri's & winkelposters (POS - Point of Sale).

Snelle levertijden

Posters / Fotoprints kunnen binnen 1 werkdag gereed zijn (JPG / TIFF / PNG / PDF), sterker nog:
Binnen 1 werkdag 100 A2 FC posters nodig? Géén probleem!

Posters Posters Posters

Zowel standaard als afwijkende formaten
Met onze HP fotoprinter kunnen wij zowel standaard (A2 / A1 / A0) als afwijkende formaten leveren tot bijvoorbeeld 150 x 500cm of het formaat dat u nodigt heeft om bijv. in te lijsten.

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Posterklemmen > Wist u dat wij ook kliklijsten leveren? A4 / A3 / A2 / 50x70 / A1 / 70x100 / A0
Decoratief ophangsysteem, wordt geleverd met onder- en bovenprofiel voorzien van simpele klik-in bevestiging:
• Luxe en stijlvolle uitstraling, professioneel en gebruiksvriendelijk, handig te vervoeren en snel te verwisselen
• Stevig aluminium geanodiseerd profiel, kleur: zilver (incl. ophangoogjes en afdekdopjes)
• Leverbare maten: 50cm / 60cm / 70cm / 85cm / 100cm / 120cm

TIP:
Vergroot uw favoriete foto's uit tot posterformaat en laat deze plastificeren voor een langdurige / duurzame bescherming.

Overige materialen om op af te laten drukken
• HP fotopapier (satijn / glossy) • Deco-/textieldoek (vitragedoek: semi-doorschijnend) • Blueback paper (hoogwaardig affichepapier, niet doorschijnend) • Quickmount (fotowand/muurstickers ook voor buitengebruik) • Artist natuurcanvas 390 g/m2 (canvasprints) • Frontlit Banner (spandoeken) • HP Wallpaper (beprintbaar behang / zelfklevend) • Stickervinyl (stickers / autobelettering / raambelettering) en meer...

Posters Posters Posters

Auto- & Voertuigbelettering

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste oplossing. O.a.: Full colour stickers, belettering voor voertuigen (auto | caravan | boot), etalages, winkelruiten, gevelreclame, fotobehang, bewegwijzeringsborden, spandoeken, reclameborden, parkeerborden en meer.

Sign & Display Sign & Display Sign & Display

Overige toepassingen van - Just Print It - snijvinyl

Vinylteksten (ook wel snijteksten of plakletters genoemd) zijn er voor vele toepassingen, zo kunnen wij vele soorten kleuren en vinylsoorten leveren toepasbaar voor o.a. op:
• Snijfolie voor textielbedrukking in diverse kleuren (van wit tot glitterzilver/-goud of parelmoerfolie)
• Boten (namen / nummers)
• Caravans / aanhangers (stripings / teksten)
• Deuren (huisnummers / teksten)
• Auto's (bedrijfsgegevens, nummers / teksten)
• Plakteksten, plaknummers en fotostickers voor op containers (groene / grijze bak)

Fotobehang

Het fotobehang bij Just Print It wordt geprint met HP geurloze latexinkt en kan gemakkelijk worden aangebracht zonder behanglijm! Ons voorbewerkte behangpapier (even goed bevochtigen, 3-tellen wachten en plakken maar) is een aanrader voor wie niet al te veel moeite wil doen om een wand te voorzien van een eigen fotoprint:

 • Zeer gemakkelijk aan te brengen (voorgelijmd behang -> "postzegel principe" -> bevochtigen en plakken).
 • Schoon te verwijderen (zonder stoomapparaat).
 • Tovert elke saaie muur om in een indrukwekkende fotomuur.
 • De geleverde banen behoeven geen overlap: snel & simpel naadloos tegen elkaar aan plakken.
 • Ultra-gladde finishing (zoals echt fotobehang), maar met een dikte van maar liefst 175 grams.
 • Vlamvertragend: klasse A goedkeuring (brandcertificering).

Ontwerp met ons uw wanddecoraties met een printmateriaal zonder pvc dat alles biedt wat u zoekt in een behangpapier. Met onze creativiteit (of de inspiratie van u) en de kracht van digitaal printen creëert u levendige interieurs.

XXL Fotostickers

Indoor XXL-fotostickers zijn stickers van formaat, ideaal te gebruiken op vlakke wanden en zeer geschikt om in kleine ruimtes of slaapkamers meer diepte te creëren. Uw foto's worden m.b.v. de laatste generatie fotoprinters van HP ingeprint, zelfklevend gemaakt en voorzien van een duurzame beschermlaag. Deze beschermlaag geeft de sticker bescherming tegen diepe krassen en geeft vuil geen kans, tevens is de sticker met een licht vochtige doek af te nemen.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Muurstickers / Fotostickers (voor vlakke ondergronden)
De fotostickers van Just Print It kunnen (indien gewenst) met een matte of glossy beschermfolie worden afgewerkt, zijn watervast, uv-bestendig en eenvoudig aan te brengen op een vlakke, vetvrije en schone ondergrond.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Overige toepassingen van - Just Print It - snijvinyl

Vinylteksten (ook wel snijteksten of plakletters genoemd) zijn er voor vele toepassingen, zo kunnen wij vele soorten kleuren en vinylsoorten leveren toepasbaar voor o.a. op:
• Snijfolie voor textielbedrukking in diverse kleuren (van wit tot glitterzilver/-goud of parelmoerfolie)
• Boten (namen / nummers)
• Caravans / aanhangers (stripings / teksten)
• Deuren (huisnummers / teksten)
• Auto's (bedrijfsgegevens, nummers / teksten)
• Plakteksten, plaknummers en fotostickers voor op containers (groene / grijze bak)

Canvasprints

Just Print It drukt af op echt schilderscanvas (géén PVC look-a-like), op een hoge resolutie (fotokwaliteit) en uitsluitend met UV-gepigmenteerde inkten. De canvas van maar liefst 450 grams i.c.m. onze UV-gepigmenteerde inkten garanderen een lange kleurechtheid.

Opspannen van de canvasprint

De canvasprint kan door ons worden opgespannen op spieramen. Dit zijn raamwerken die gebruikt worden voor het opspannen van het canvasdoek. Voor dit doel worden speciale gestoomde latten gebruikt, die meebuigen maar toch stevig zijn. Ze hebben een opstaande en ronde rand, om het doek licht van de lat te tillen. Dit voorkomt beschadigingen en randen in de canvasprint. Zo wordt uw canvasprint een waar kunstwerk voor aan de wand!

Onze spielatten zijn vingergelast (tegendraadse verlijmde delen hout) waardoor het raamwerk niet krom trekt. In de hoeken zijn er uitsparingen gemaakt voor de houten spietjes. Deze spietjes dienen ervoor om het doek na te spannen (mocht dat nodig zijn). De spietjes worden voor u bevestigt.

Canvas Canvas canvas

Roll-up DeLuxe Bannersystemen

De robuuste Roll-Up banners van Just Print It zijn van een duurzame en sterke kwaliteit aluminium en worden veelal gekozen om dezelfde boodschap bij één of meerdere gelegenheden te tonen. Ideaal als u veel uitingen tegelijk heeft zoals bij een lanceringscampagne, evenement, beurs of als display in uw showroom of winkel (etalage): naast de raamstickers die wij leveren kan een Roll-Up systeem de klant binnen verder informeren over uw product.

Al onze roll-up systemen worden geleverd inclusief 1 full colour geprinte visual van polyesterfilm (blijft strak gespannen) en wordt door ons vakkundig gemoneerd in het systeem. Deze Roll-Up banner is snel op te zetten (binnen 1 minuut) en is o.a. verkrijgbaar in het formaat: 85x200cm.

De Roll-Up DeLuxe-serie besteld u al vanaf 1 ex. voor: € 149,00 excl. 21% BTW - en is inclusief 30 minuten opmaak - bij meerdere exemplaren ontvangt u een aantrekkelijke korting. De visual (print) blijft beschermt in de stevige aluminium behuizing en het geheel wordt geleverd met een gratis transporttas, t.w.v. € 29,00.

Levertijd
Wij kunnen onze roll-up deluxe systemen (bij spoed en indien voorradig) binnen 24 uur leveren.

Roll-Up Roll-Up

TIP: Meerdere systemen naast elkaar kunnen een achterwand vormen.

Spandoeken & Tuindoeken

Canvas Spandoek canvas

Leverbaar in alle denkbare formaten en standaard afgewerkt met 4-oogringen. De door ons geleverde spandoeken zijn standaard voorzien van een B1-certificering (brandvertragend) en zijn water / UV-bestendig.

Canvas Spandoek canvas

Materiaalsoorten

Frontlit-banner
Standaard drukken wij af op zware kwaliteits Frontlit-banner:
• Voorzien van een mat oppervlak
• Lichtdoorlatend en langdurig geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Frontlit-banner (voorzien van blockout / lightstop)
Zware kwaliteits Frontlit-banner:
• Voorzien van een mat oppervlak met blockout / lightstop (niet lichtdoorlatend)
• Langdurig geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Mesh-banner
• Stevig bannermateriaal voorzien van kleine gaatjes:
• Winddoorlatend, waardoor er minder spanning op het spandoek komt te staan.
• Zeer geschikt voor buitengebruik vanwege de open structuur.

TIP: Spandoeken als tuindoek

Stap in de nieuwste trend en laat bijv. een favoriete vakantiefoto als tuindoek produceren ter aankleding van uw tuin, ter verfraaiing van een saaie muur, balkon of minder mooie schutting.

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten

Wie zijn er online?

We hebben 3 gasten online