XXL Printing Muurstickers & teksten

Muurstickers

Indoor XXL-fotostickers zijn stickers van formaat, ideaal te gebruiken op vlakke wanden en zeer geschikt om in kleine ruimtes, kantoren of slaapkamers meer diepte te creëren. Uw foto's worden m.b.v. de laatste generatie fotoprinters van HP ingeprint, zelfklevend gemaakt en voorzien van een duurzame beschermlaag. Deze beschermlaag geeft de sticker bescherming tegen diepe krassen en geeft vuil geen kans, tevens is de sticker met een licht vochtige doek af te nemen.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Muurstickers / Fotostickers (voor vlakke ondergronden)
De fotostickers van Just Print It kunnen (indien gewenst) met een matte of glossy beschermfolie worden afgewerkt, zijn watervast, uv-bestendig en eenvoudig aan te brengen op een vlakke, vetvrije en schone ondergrond.

Fotowanden Fotowanden Fotowanden

Verfraai uw woon-, slaap-, bad- en/of kinderkamer met decoratieve muurteksten/-stickers van Just Print It!
De door ons geproduceerde stickers laten zich ook prachtig op vensters, deuren en kasten beplakken. Verzin een leuke tekst en laat er uw eigen muursticker van maken, iedere ruimte krijgt zo een persoonlijke touch!.


Gebruikersvoorwaarden
Indien u een muurverf heeft aangebracht welke is voorzien van siliconen, dan kan het zijn dat de sticker niet geheel hecht. Dit komt door de gebruikte siliconen in de muurverf. De belangrijkste voorwaarde voor het aanbrengen van muurstickers is dat de ondergrond glad, schoon (vrij van stof, vet, siliconen en latex) en droog is. Muren waar vocht in zit zijn niet geschikt om te beplakken. Recent geverfde muren dienen goed gedroogd te zijn zodat het vocht uit de muur is en de muur uitgehard is. Dit kan ongeveer drie weken duren. Ook op een muur met slechte kwaliteit muurverf, met vuilafstotende muurverf of kalkverf zal de sticker minder goed hechten.


Fotobehang (papier / textiel voor redelijk vlakke ondergronden)
Het fotobehang wordt geprint met HP geurloze latexinkt en kan gemakkelijk worden aangebracht met behanglijm. Het zelfklevend textiel of voorbewerkt behangpapier (even goed bevochtigen, 3-tellen wachten en plakken maar) is een aanrader voor wie niet al te veel moeite wil doen om een wand te voorzien van een eigen indruk. Meer info...

Overige toepassingen van - Just Print It - snijvinyl

Vinylteksten (ook wel snijteksten of plakletters genoemd) zijn er voor vele toepassingen, zo kunnen wij vele soorten kleuren en vinylsoorten leveren toepasbaar voor o.a. op:
• Snijfolie voor textielbedrukking in diverse kleuren (van wit tot glitterzilver/-goud of parelmoerfolie)
• Boten (namen / nummers)
• Caravans / aanhangers (stripings / teksten)
• Deuren (huisnummers / teksten)
• Auto's (bedrijfsgegevens, nummers / teksten)
• Plakteksten, plaknummers en fotostickers voor op containers (groene / grijze bak)

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten