XXL Printing POS Counter Cards

Counter Cards / POS Displays

De inzet van point-of-sale displays* vormt een belangrijk onderdeel van de instore marketing. Speciaal voor de retail vervaardigen wij presentatiedisplays die erop gericht zijn uw produkt te presenteren en uw boodschap over te brengen op het punt van verkoop.

* Een point-of-sale display (POS) is een gespecialiseerde vorm van verkoopbevordering welke te vinden is in de buurt van bijvoorbeeld een kassa (het “point of sale”). Ze zijn bedoeld om de aandacht van de klant te krijgen op producten. Displays kunnen gebruikt worden om nieuwe of in de aanbieding zijnde producten te promoten, bijvoorbeeld: seizoensgebonden of vakantie-time verkoop.

Opplakken Opplakken Opplakken

FloorWindo® - Laat uw vloer spreken!
Nog nooit was vloerreclame zo effectief en makkelijk toepasbaar als met de uitwisselbare FloorWindo® poster display. Door op te vallen direct bij uw product, verhoogt de FloorWindo® de merkbekendheid en verhoogt het uw verkoop zonder hiervoor kostbare verkoopruimte in beslag te nemen. Met het effect van uw reclame in de FloorWindo® reactiveert u uw advertentiecampagne, precies dáár waar de aankoopbeslissing genomen wordt!

DeskWindo® - Optimaal gebruik maken van de toonbank!
Speciaal ontworpen voor point-of-sale situaties, biedt de DeskWindo® u de mogelijkheid om uw klanten direct bij de toonbank te bereiken. Deze ultra dunne display ligt stevig op de toonbank om uw boodschap helder te communiceren. De poster in een DeskWindo® kan binnen enkele seconden verwisseld worden. DeskWindo® kan in vrijwel alle winkelomgevingen, zoals supermarkten, showrooms, bouwmarkten en fast-food restaurants ingezet worden om prijzen, aanbiedingen e.d. te presenteren.

Posdisplays Posdisplays Posdisplays

De aanlevering van uw bestanden:

Bekijk hier onze aanleverspecificaties en verzeker uw van een snelle levering.

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten