Plot & Scan

Snel een kopie nodig van uw tekening? Bij ons: klaar terwijl u wacht!

Ook voor een snelle reproductie van enkele tekeningen kunt u altijd langskomen, klaar terwijl u wacht.
Kunt u niet weg van uw werkplek, dan is onze haal- en brengservice de oplossing. Wij weten dat uw tijd kostbaar is, onze vakkundige en enthousiaste medewerkers zorgen met hun jarenlange ervaring, kennis en met behulp van de allernieuwste machines voor kwalitatief uitmuntende afdrukken.
Wij halen en vermenigvuldigen uw opdrachten met de grootste zorg en leveren deze weer af op uw werkplek.

Bouwkundige tekeningen & tuinschetsen in kleur

Haarscherpe lijntekeningen, tuinschetsen, kadastrale tekeningen, plankaarten en Artist-Impressions worden dagelijks in kleur door ons afgedrukt (PDF), gekopieerd of gescand naar een PDF- of TIFF-bestand. Door gebruik te maken van de nieuwste reprografische-technieken kunnen wij al uw opdrachten snel, haarscherp en op alle formaten verwerken. Geen opdracht is ons te groot of te klein.

Afwerking: Vouwen naar A4 met eventueel een inbindrand, plastificeren van tekeningen voor gebruik buitenshuis, toevoegen van bestekken (constructieberekeningen e.d.) en sets maken t.b.v. onderaannemers en verzending.

Aanlevering: Digitaal (PDF) of analoog als hardcopy (papieren origineel).

Kleurtekening Kleurtekening Kleurtekening

Tevens kunnen wij grootformaat uitingen voorzien van een enkelzijdige beschermende laminaatlaag

Bouwkundige tekeningen in zwart

Wij maken razendsnel en haarscherpe afdrukken, scans en kopieën van tekeningen in zowel kleur als in zwart-wit voor o.a. calculatiebureau's, bouwbedrijven, gemeentelijke instellingen, provincies, waterschappen, woningbouwcorporaties, commerciële organisaties, architectenbureau's en makelaars. Maar ook als particulier bent u van harte welkom om uw bestaande tekening bijv. te spiegelen, reproduceren of te scannen. De tekeningen worden gratis gevouwen naar A4 formaat of indien gewenst opgerolt aangeleverd.

Afwerking: Vouwen naar A4 met eventueel een inbindrand, plastificeren van tekeningen voor gebruik buitenshuis, toevoegen van bestekken (constructieberekeningen e.d.) en sets maken t.b.v. onderaannemers en verzending.

Aanlevering: Digitaal (PDF) of analoog als hardcopy (papieren origineel).

 

Z/W tekening Z/W tekening Z/W tekening

Scannen

Wij maken gebruik van High Definition (HD) Large Format scanners met CCD-camera's en kunnen van al uw papierenoriginelen hoogwaardige resolutie scans maken. Branden deze netjes gerangschikt op een CD-Rom, DVD, eigen Memorystick, versturen deze per email of plaatsen de scans in ons beveiligde digitale archief. Dit digitale archief biedt de mogelijkheid om op afroep een plot te laten maken van de desbetreffende tekeningen.

  • Van kleinformaat (cursusmappen, archieven en foto's) tot grootformaat bouwtekeningen, schetsen en posters
    Door de beschikking over diverse scansystemen en technieken zijn wij instaat om snel hoogwaardige PDF-bestanden te genereren van papierenoriginelen (tot een maximale breedte van 91 cm in zowel kleur als in zwart).

  • Doorzoekbare PDF-bestanden
    Wij bieden hiernaast ook de mogelijkheid om de digitale bestanden volledig doorzoekbaar te maken d.m.v. een Searchable PDF. Kortom: ongekende mogelijkheden voor digitalisatie van foto's, posters, schetsen, aquarellen, technische- en bouwkundige tekeningen, artist-impressions, installatietekeningen, handleidingen en bestekken.

Scannen Scannen Scannen

Aanlevervoorwaarden Bouwtekeningen

Digitale tekeningen graag aanleveren als volgt:

  • .pdf

  • .plt

  • .dwg

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten

Wie zijn er online?

We hebben 4 gasten online