Contact Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst

Just Print It print dagelijks creatieve en effectieve (gepersonaliseerde) mailers in opdracht van derde partijen. Het verwerken en bewerken van de databestanden met persoonsgegevens voeren wij uit volgens de regels die zijn vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Per 25 mei 2018 a.s. is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Lees hier meer over op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg


VERWERKERSOVEREENKOMST

Om aan de AVG te voldoen moet u als opdrachtgever kunnen aantonen dat u de juiste technische en organisatorische maatregelen heeft genomen om de persoonsgegevens van uw klanten en/of leden te beschermen.
Als u Just Print It inschakelt om persoonsgegevens voor u te verwerken, moet u met ons een verwerkersovereenkomst afsluiten. Wij verzekeren u dat wij vertrouwelijk omgaan met uw datagegevens.

Als opdrachtgever bent u wettelijk verplicht om de instructies voor de verwerking in een verwerkersovereenkomst met een verwerker vast te leggen. Onze verwerkersovereenkomst kunt u hier downloaden.

Vanwege het belang en het juridische kader is het noodzakelijk dat u de overeenkomst nauwkeurig invult en ondertekent en aan ons laat toekomen.U kunt de verwerkersovereenkomst getekend per post of per email sturen:

Just Print It
T.a.v. Verwerkersovereenkomst
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard

Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dan ontvangt u een getekend exemplaar retour voor uw administratie.

Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten