Print & Druk

Bedrijfsdrukwerk

Korte lijnen, een vast aanspreekpunt, de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek uw drukwerkorder en wensen voor te leggen en zelf het drukwerkprocedé te kunnen aanschouwen. Ook voor de afwerking van uw drukwerk kunt u bij ons terecht (vergaren, inbinden, vouwen, hechten, boren, snijden, rillen, perforeren, stansen, lijmen, lamineren, plastificeren, opplakken/verlijmen, verzendklaarmaken en verzenden).

Bedrijfsdrukwerk - Lees meer...

Familiedrukwerk

Voor iedere gelegenheid is een uniek kaartje op z'n plaats. Dagelijks produceren wij kaarten met een eigen idee/ontwerp op een diversiteit aan ondergronden (o.a. mat-, glans-, wit- / ivoorwit-, parelmoer-, metallic-, goud-, zilver-, bronspapier). Bijpassende enveloppen leveren wij standaard bij. Liever een kaart uit een standaard collectie? Ook dit is géén probleem bij ons. Nieuw: een mini t-shirt als geboortekaartje!

Familiedrukwerk - Lees meer...

Overig drukwerk

Ons enthousiaste team produceert dagelijks divers verenigingsdrukwerk: van clubbladen, programmaboekjes en posters tot nieuwsbrieven en wijkbladen (incl. etiketteren / adresseren, verzendklaarmaken en verzenden). Tevens bedrukken wij diverse soorten textiel (promotie-/bedrijfskleding tot t-shirts voor een personeelsfeest), maar ook een enkele bedrukking is mogelijk. Naast dit kunt u ook bij ons terecht voor kalenders, placemats, tuin-/beursposters, roll-up banners, belettering, raam- & muurteksten, alsmede fotostickers & wanden.

Overig drukwerk - Lees meer...  

 

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten

Wie zijn er online?

We hebben 6 gasten online