Print & Druk Bedrijfsdrukwerk

Kwaliteits kaarten - digitaal gedrukt op 340 grams FSC-gecertificeerd karton:
Aanlevering: PDF met snijtekens en afloop (bekijk voorbeeld) / eindformaat: elk formaat mogelijk

With Compliments Cards
Uw bericht overbrengen met een op maat gemaakte persoonlijke kaart? Volgens afspraak, ter kennisneming, gaarne retour, op verzoek van... Zomaar enkele voorbeelden van de welbekende 'With Compliments Card'.
Door gebruik te maken van deze kaarten hoeft u geen speciale brief te maken bij alles wat u verstuurt. Heel handig, zeker wanneer u geregeld voorbeelden, brochures of monsters verstuurt.

Just Print It is uw leverancier van onder andere de With Compliments Card en levert deze in diverse soorten, maten en oplages. Uiteraard bedrukken wij uw 'With Compliments Cards' volledig volgens uw huisstijl.

Wilt u een unieke op maat gemaakte kerstkaart?

Géén probleem bij Just Print It, veelal goedkoper en meer mogelijkheden als bij een standaard (bestaande) kaart. Steeds vaker wordt er gekozen om persoonlijke en unieke kaarten op maat te laten ontwerpen en te drukken. Vanaf nu kunt u kaarten laten drukken volledig afgestemd op uw wensen, voorzien van één of meerdere foto's (collage) met een sierlijk of juist strak lettertype of een combinatie hiervan, in een scala aan kleuren, op elk formaat en voor elke gelegenheid.

Zoekt u een speciale maat of uniek kaartje voor in / bij het kerstpakket?

Leg het aan ons voor en wij werken uw idee uit tot een unieke kaart! Geheel in uw huisstijl, voorzien van eventuele foto's en passend bij het geschenk.

Snel en gemakkelijk uw kaarten bestellen!

Bestel gemakkelijk uw persoonlijke Kerst- en/of Nieuwjaarskaarten. Stuur uw kaartnummer, logo en/of tekst aan ons op. Onze DTP-afdeling zet uw tekst in een strakke of juist sierlijke letter, plaatst desgewenst uw logo en stuurt u per email een drukproef (pdf) ter goedkeuring. Na akkoord gaan wij aan de slag en liggen uw kaarten (bij spoed) binnen 2 werkdagen gereed.

Klik op één van onze onderstaande collectie om de kerstkaarten te bekijken:


TIP: Bestel tijdig uw kerstkaarten (op=op) 
Plaatst u een aanvraag na 20 november? 
Selecteert u dan s.v.p. meerdere kaarten i.v.m. de beperkte beschikbaarheid bij onze uitgeverij.

Van te voren kunt u (o.v.v. kaartnummer en oplage) een offerte aanvragen per email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wij streven ernaar om de offerte op werkdagen binnen 1 uur aan te kunnen bieden.

Profiteer tevens van de lage drukkosten, géén minimale afname en een snelle levering!

  • De drukkosten bij Just Print It zijn inclusief opmaak, plaatsing van uw (kleuren)logo en/of handtekeningen
  • Uw kaarten zijn al binnen enkele werkdagen leverbaar!

Wilt u liever een selectie maken uit onze standaard voorbeeldboeken?

Géén probleem, in onze drukkerij hebben wij diverse collecties ter inzage. Kunt u niet van uw werkplek weg? Ook dan biedt Just Print It haar vaste klanten de oplossing. Wij brengen kosteloos de voorbeeldboeken bij u langs en halen deze weer binnen 1 à 2 werkdagen bij u op.

Eigen ontwerp Eigen ontwerp Eigen ontwerp

Huisstijlen (Visitekaartjes - briefpapier - enveloppen)

Voor ons is drukwerk meer dan papier met een opdruk. Wij streven ernaar om u te ondersteunen in uw succesvolle communicatie met innovatieve concepten, sterke ontwerpen en kwaliteitsdrukwerk. Uw behoeften, en natuurlijk die van uw doelgroep, staan bij ons centraal. Onze jarenlange grafische ervaring, kennis van zowel print als offsetdruk stellen ons in staat om samen met u, uw doelstelling te realiseren. Zo bekijken onze drukkers en printers elke opdracht individueel en halen het maximale qua druktechniek eruit!

Huisstijl Huisstijl Huisstijl

Huisstijlbewaking: "Voorkom wildgroei van gebruik huisstijl!"

Welk huisstijlitem het ook is, het moet wel op een zelfde manier doorgevoerd worden. Het merk krijgt hiermee een uniform en stabiel karakter. Dit is in praktijk best lastig: vaak zijn er binnen één organisatie verschillende afdelingen of dochterondernemingen, die hun eigen merk, label, product of dienst promoten met allerhande huisstijlitems. Wanneer huisstijlregels niet goed vastliggen of gecontroleerd worden, is wildgroei onvermijdelijk. Wij helpen u graag om dit te voorkomen! Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Print of offset? Waarom niet allebei!

Wat is het formaat?
Afhankelijk van opdracht en budget wordt gekeken naar wat het meest ideaal is. Het formaat kan een beperking zijn met printen en per drukwerkpers geldt een ander formaat. Dit is van directe invloed op prijs en efficiëntie.

Kwaliteit en kleurgebruik?
Tegenwoordig is er een minimaal verschil in kwaliteit tussen offsetdruk en printen. Al onze digitale printers worden aangestuurd m.b.v. geavanceerde controllers, voorzien van een digitale pantone kleurenbibliotheek. Zo wordt elke gebruikte huisstijlkleur zo nauwkeurig mogelijk benadert.

Wat is de oplage?
Voorheen waren vooral kleine oplages interessant om te printen. Tegenwoordig is de digitale techniek dusdanig verandert dat ook een grotere oplage interessant kan zijn om te printen. Briefpapier bestellen in een oplage van 250 of 1.500 vel? Enveloppen bestellen met een volledige gepersonaliseerde opdruk? Géén probleem!

Persoonlijk maken?
Een mailing met unieke persoonsgegevens wordt beter gelezen. Personaliseren in woord en beeld wordt dan ook steeds meer gedaan. Personaliseren is printen. Maar (offset-)drukwerk kan wel gecombineerd worden met het inprinten van unieke persoonsgegevens: het beste uit twee drukprocedés.

Speelt snelheid een rol?
Binnen 1 uur na ontvangst van de bestanden kan worden aangevangen met printen, orders kunnen veelal dezelfde dag worden uitgeleverd. Voor drukwerk is enige voorbereiding nodig: maken van platen, afstellen van de persen e.d. De doorlooptijd van drukwerk is langer dan die van printen.

Wensen voor Papier?
De keuze van papier bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het eindresultaat. Zeker met vellendruk is eigenlijk alles mogelijk. De beperkingen zijn vrijwel geheel verdwenen; wij printen in hoge resolutie met een bijna onbeperkte keuze van papiersoorten en formaten: alles is mogelijk!

Advies nodig?
Zoveel ideeën, zoveel concepten om informatie, producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bij ieder (nieuw) concept is het verstandig om bij ons advies in te winnen over de mogelijkheden en inzet van print, offsetdruk, afwerking en verzending.

Counter Cards / POS Displays

De inzet van point-of-sale displays* vormt een belangrijk onderdeel van de instore marketing. Speciaal voor de retail vervaardigen wij presentatiedisplays die erop gericht zijn uw produkt te presenteren en uw boodschap over te brengen op het punt van verkoop.

* Een point-of-sale display (POS) is een gespecialiseerde vorm van verkoopbevordering welke te vinden is in de buurt van bijvoorbeeld een kassa (het “point of sale”). Ze zijn bedoeld om de aandacht van de klant te krijgen op producten. Displays kunnen gebruikt worden om nieuwe of in de aanbieding zijnde producten te promoten, bijvoorbeeld: seizoensgebonden of vakantie-time verkoop.

Opplakken Opplakken Opplakken

FloorWindo® - Laat uw vloer spreken!
Nog nooit was vloerreclame zo effectief en makkelijk toepasbaar als met de uitwisselbare FloorWindo® poster display. Door op te vallen direct bij uw product, verhoogt de FloorWindo® de merkbekendheid en verhoogt het uw verkoop zonder hiervoor kostbare verkoopruimte in beslag te nemen. Met het effect van uw reclame in de FloorWindo® reactiveert u uw advertentiecampagne, precies dáár waar de aankoopbeslissing genomen wordt!

DeskWindo® - Optimaal gebruik maken van de toonbank!
Speciaal ontworpen voor point-of-sale situaties, biedt de DeskWindo® u de mogelijkheid om uw klanten direct bij de toonbank te bereiken. Deze ultra dunne display ligt stevig op de toonbank om uw boodschap helder te communiceren. De poster in een DeskWindo® kan binnen enkele seconden verwisseld worden. DeskWindo® kan in vrijwel alle winkelomgevingen, zoals supermarkten, showrooms, bouwmarkten en fast-food restaurants ingezet worden om prijzen, aanbiedingen e.d. te presenteren.

Posdisplays Posdisplays Posdisplays

Nieuwsbrieven / personeelsbladen

Van fusiebulletin tot personeelsmagazine: een nieuwsbrief is een populair en bruikbaar communicatiemiddel. Doel- en publieksgroepen kunnen er doeltreffend mee op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen. Eenmaal ingepast in de communicatiestrategie van uw organisatie of bedrijf, kan het een medium worden waarnaar wordt uitgekeken.

Nieuwsbrieven Nieuwsbrieven Nieuwsbrieven

Gepersonaliseerd drukwerk

Het verwerken van variabele data is één van onze specialisaties; snel, efficiënt en betrouwbaar. Wij zijn u graag van dienst om samen met u een doeltreffende en pakkende mailing te produceren en gaan zelfs nog een stap verder en personaliseren zelfs de drager (envelop), dit is immers het eerste contact met de ontvanger, en voorzien deze van een QR-code (welke direct te koppelen is met een thema of actie - gelinkt aan uw website). Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Personaliseren Personaliseren Personaliseren

Bekijk een voorbeeld

Flyers / Leaflets

Flyers zijn gemakkelijk te verspreiden op bijvoorbeeld een beurs, de straat of simpelweg bij een mailing in te sluiten, bedoeld om uw doelgroep snel en tegen relatief geringe kosten te bereiken. Flyers zijn in verschillende formaten en uitvoeringen te drukken.

Flyers Flyers Flyers

Brochures

Uw bedrijfsbrochures verdienen een professionele uitstraling, het is immers het "visitekaartje" van uw bedrijf. Een bedrijfsbrochure is vaak het eerste contact tussen u en uw prospect; U krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Door het hoge niveau van automatisering kunnen wij topkwaliteit print-/drukwerk leveren met een zeer korte doorlooptijd en met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. Wij maken gebruik van FSC-gecertificeerde papiersoorten.

Brochures Brochures Brochures

Folders

Een folder is technisch gezien één blad papier dat één of meerdere malen wordt gevouwen. Een (strooi)folder is geschikt om een onderwerp globaal te behandelen. De lezer kan zich op het onderwerp oriënteren en de folder nog eens nalezen. Verwacht u een reactie? Overweeg dan een antwoordkaart-vorm toe te passen. Dit alles kunnen wij snel, vakkundig en op tijd leveren: Just Print It!

Folders Folders Folders

De aanlevering van uw bestanden:

Bekijk hier onze aanleverspecificaties en verzeker uw van een snelle levering.

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten