Print & Druk Bedrijfsdrukwerk Briefpapier/Enveloppen

Huisstijlen (Visitekaartjes - briefpapier - enveloppen)

Voor ons is drukwerk meer dan papier met een opdruk. Wij streven ernaar om u te ondersteunen in uw succesvolle communicatie met innovatieve concepten, sterke ontwerpen en kwaliteitsdrukwerk. Uw behoeften, en natuurlijk die van uw doelgroep, staan bij ons centraal. Onze jarenlange grafische ervaring, kennis van zowel print als offsetdruk stellen ons in staat om samen met u, uw doelstelling te realiseren. Zo bekijken onze drukkers en printers elke opdracht individueel en halen het maximale qua druktechniek eruit!

Huisstijl Huisstijl Huisstijl

Huisstijlbewaking: "Voorkom wildgroei van gebruik huisstijl!"

Welk huisstijlitem het ook is, het moet wel op een zelfde manier doorgevoerd worden. Het merk krijgt hiermee een uniform en stabiel karakter. Dit is in praktijk best lastig: vaak zijn er binnen één organisatie verschillende afdelingen of dochterondernemingen, die hun eigen merk, label, product of dienst promoten met allerhande huisstijlitems. Wanneer huisstijlregels niet goed vastliggen of gecontroleerd worden, is wildgroei onvermijdelijk. Wij helpen u graag om dit te voorkomen! Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Print of offset? Waarom niet allebei!

Wat is het formaat?
Afhankelijk van opdracht en budget wordt gekeken naar wat het meest ideaal is. Het formaat kan een beperking zijn met printen en per drukwerkpers geldt een ander formaat. Dit is van directe invloed op prijs en efficiëntie.

Kwaliteit en kleurgebruik?
Tegenwoordig is er een minimaal verschil in kwaliteit tussen offsetdruk en printen. Al onze digitale printers worden aangestuurd m.b.v. geavanceerde controllers, voorzien van een digitale pantone kleurenbibliotheek. Zo wordt elke gebruikte huisstijlkleur zo nauwkeurig mogelijk benadert.

Wat is de oplage?
Voorheen waren vooral kleine oplages interessant om te printen. Tegenwoordig is de digitale techniek dusdanig verandert dat ook een grotere oplage interessant kan zijn om te printen. Briefpapier bestellen in een oplage van 250 of 1.500 vel? Enveloppen bestellen met een volledige gepersonaliseerde opdruk? Géén probleem!

Persoonlijk maken?
Een mailing met unieke persoonsgegevens wordt beter gelezen. Personaliseren in woord en beeld wordt dan ook steeds meer gedaan. Personaliseren is printen. Maar (offset-)drukwerk kan wel gecombineerd worden met het inprinten van unieke persoonsgegevens: het beste uit twee drukprocedés.

Speelt snelheid een rol?
Binnen 1 uur na ontvangst van de bestanden kan worden aangevangen met printen, orders kunnen veelal dezelfde dag worden uitgeleverd. Voor drukwerk is enige voorbereiding nodig: maken van platen, afstellen van de persen e.d. De doorlooptijd van drukwerk is langer dan die van printen.

Wensen voor Papier?
De keuze van papier bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het eindresultaat. Zeker met vellendruk is eigenlijk alles mogelijk. De beperkingen zijn vrijwel geheel verdwenen; wij printen in hoge resolutie met een bijna onbeperkte keuze van papiersoorten en formaten: alles is mogelijk!

Advies nodig?
Zoveel ideeën, zoveel concepten om informatie, producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bij ieder (nieuw) concept is het verstandig om bij ons advies in te winnen over de mogelijkheden en inzet van print, offsetdruk, afwerking en verzending.

De aanlevering van uw bestanden:

Bekijk hier onze aanleverspecificaties en verzeker uw van een snelle levering.

Contactgegevens

Just Print It
Nijverheidsstraat 3b
1704 RA Heerhugowaard


Telefoon: 072 572 70 42
Algemeen: info@justprintit.nl
Orders: info@justprintit.nl
Verkoop: offerte@justprintit.nl
KvK-nr.: 50579924


Openingstijden

Maandag: 08:30 tot 17:30
Dinsdag: 08:30 tot 17:30
Woensdag: 08:30 tot 17:30
Donderdag: 08:30 tot 17:30
Vrijdag: 08:30 tot 17:30
Zaterdag: Gesloten